DiaVision tilbyder hostingløsninger til alle formål - og i alle størrelser.

WebHotel

Vi kan tilbyde webhoteller fra standard webhoteller til avancerede database-løsninger på dedikerede servere. Vore standard-servere understøtter PHP, ASP, MySQL, MS SQL, FrontPage extension, Perl, SSI og CGI. Har I behov for specielle løsninger sammensætter vi dette. Til Deres webhotel knyttes også et mailhotel. Vores mailhotel er inklusiv webmail, webbaseret opsætning og redigering af mail-adresser.

DNS-hosting

Har Deres virksomhed udelukkende brug for at få hostet domæner i vores navneservere kan vi også være behjælpelig med det. Som DNS-kunde har De adgang til at vedligeholde deres DNS-opsætning fra vore kundesider

Server-hosting

Har De brug for mere end blot et webhotel har De også mulighed for at få hostet Deres egen server i serverrum. Her bliver Deres server tilsluttet vores backbone og nødstrømsforsyning. Serverrummet er naturligvis udstyret med godkendt alarm-system, ståldør og air-condition. Alt sammen for at sikre Deres server de bedste forhold. Fra vore kundesider kan De altid følge med i hvor meget trafik De har på Deres server.

Domæne test

Eurotec West A/S

DiaVision udvikler website

Se andre referencer

Dansk Supermarked

DiaVision udvikler intranetløsning
til DS Risk Management
Se andre referencer
DiaVision | Kejsegårdsvej 6 | DK-8500 Grenå | Tlf. 70 20 60 18 | Fax 70 20 60 17